• Amstelveen
  • Deze positie is vervuld

(Senior) Internal Auditor

Maak jij graag de hele organisatie kwaliteits- en risicobewuster? En durf jij daarbij zaken ter discussie te stellen? Mijn opdrachtgever zoekt een auditor die toe is aan een omgeving waarin kennis en adviesvaardigheid de ruimte krijgt. Dus kom bij hen groeien, innoveren en meebewegen!

Wat ga je doen?

Als internal auditor beweeg je mee met een innovatieve organisatie, die volop in beweging is. Jouw uitdaging: de interne beheersing en certificering van de organisatie op een goede manier vormgeven en borgen. Je voert audits en controles uit, waarbij je je o.a. richt op declaraties van zorgopbrengsten, personeelskosten en inrichting van informatieveiligheid. Je analyseert systemen en processen op betrouwbaarheid, continuïteit, beheersing en borging.

Datagedreven controles en monitoring

Je kiest voor een efficiënte en effectieve manier van auditen, durft zaken ter discussie te stellen en gaat alleen voor die audits die daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben voor de organisatie. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van datagedreven controles en monitoring, op bijvoorbeeld de juistheid en volledigheid van de zorgopbrengsten. Een ontwikkeling die hoog op de agenda staat!

Groei & ontwikkeling

Met jouw vaktechnische aanpak krijg je het voor elkaar dat audit-uitkomsten omgezet worden in praktische acties en leiden tot verbetering. Jij geeft hier actief advies over. Je verplaatst je daarvoor in de taal en beleving van de managers en de zorgteams. Als internal auditor heb je veel vrijheid: in het bepalen van onderwerpen, het leveren van input voor het auditprogramma en er is veel ruimte om dingen uit te zoeken en te toetsen.

Onze platte organisatiestructuur geeft jou de mogelijkheid snel te schakelen en in te spelen op veranderingen op de locaties. Mijn opdrachtgever draagt graag bij aan het ontwikkelen van jouw expertise! Zo zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden en zorgen ze dat je op de hoogte blijft van de branche en jouw vakgebied.

Als auditor heb je een onafhankelijke rol: in denken en doen, maar ook met relativeringsvermogen wat past bij onze informele organisatie. Je voelt goed aan wat er speelt binnen een organisatie, hebt oog voor risico’s en kunt schakelen op verschillende niveaus.

Wie ben jij?

De interne auditor die wij zoeken is pro-actief, verbindend, adviesvaardig, communicatief zeer sterk en staat stevig in zijn of haar schoenen. Daarnaast heb jij:

  • Een afgeronde universitaire opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

Interesse?

Spreekt deze rol jou aan? Ik ontvang dan graag jouw cv en motivatie. Voor meer informatie over de vacature, mail me op patricia@himanagement.nl ook ben ik te bereiken op 0630400141.