Over ons

Human Investment Management is opgericht door Patricia Koekenbier. Na ruim 15 jaar ervaring in executive search & corporate recruitment bij gerenommeerde internationale bedrijven werd het begin 2018 tijd voor de volgende stap; de oprichting van Human Investment Management is een feit.

Patricia heeft zowel aan de bureauzijde als in het bedrijfsleven ruime ervaring opgedaan. Juist hierdoor weet ze feilloos & snel vast te stellen waar nu exact beide partijen, kandidaat en bedrijf, behoefte aan hebben. Kenmerkend voor de samenwerking met Patricia is haar constante betrokkenheid. Ze zet alles op alles om haar vacatures in te vullen, ook de lastig vervulbare vacatures. Patricia: ‘ Ik stop niet voordat ik de juiste kandidaat gevonden heb.’

Sinds kort heeft Human Investment Management versterking gekregen van Charlene Baldinger. Zij heeft ruim 13 jaar werkervaring opgedaan binnen corporate organisaties, met name op het gebied van Marketing & Agile werken. Door deze ervaring en een gezonde dosis mensenkennis weet Charlene de juiste vragen te stellen en zo de beste match te vinden tussen organisatie en kandidaat.

De ijzersterke combinatie van Patricia & Charlene zorgt ervoor dat wij bij Human Investment Management altijd, hoe groot de uitdaging ook is, voor de ultieme match gaan tussen vacature en kandidaat.